Bezmaksas piegāde pasūtījumiem virs €100

Showroom - Rīga, Čiekurkalna 1.līnija 84

stylist

Par to, kā radās BrandHouse.lv

Par to, kā radās BrandHouse.lv

Iepazīsimies, mani sauc Beāte un esmu šī mazā, taču visnotaļ skaistā un omulīgā veikaliņa īpašniece.

Esmu sertificēta stiliste un mācu meitenēm kā kombinēt apģērbu, kā būt unikālām un kā mīlēt to, ko Tu redzi spogulī.

Pastāstīšu kā man radās ideja izveidot BrandHouse.lv.

Viss aizsākās 2020.gada Ziemassvētkos ar nevainīgu ideju pamēģināt savu personīgo apģērbu, kas man pašai vairs nav aktuāls, nevis atdot apģērbu pārstrādei, bet dot tam otru iespēju iepriecināt citas meitenes. Teikšu godīgi, man ļoti labi gāja, meitenem patika ar mani komunicēt, vairāk kā 15 gadi pārdošanā, klientu komunikācijā un stratēģijas veidošanā, nesa savu augļus, arī šeit, pilnīgi citā nozarē.

Sapratu, ka man ir jāizmēģina sava roka plašākā vēzienā un tā 2021.gada 7.maijā radās BRANDHOUSE.LV

Viss sākās ar bērnu apģērbu, tad pārkvalificējāmies uz Zīmolu outeltu ģimenei. Tomēr šobrīd vislielāko uzsvaru liekam uz šieviešu apģērbu tirdzniecību.

Kāpēc tieši outlets?

Tas notekti skar manas pašas personību. Mana galvenā misija šobrīd ir dot skaistām drēbēm otru iespēju satikt savu īpašnieci. Jo standatra veikalā tas palicis nepamanīts. Parādīt kā skaisti sakombinēt, un kurai tas vislabāk piestāvēs. Kāds šo apbērbu saražoja, ielika tajā enerģiju, darbu, sviedrus. Un, lai pēc tam, vienkārši šis apģērbs, kas netiktu izpirkts standarta veikalā, tiktu aizvests uz poligonu un sadedzināts? Man tas likās nepieņemami un, bez meklēšanas, es jau biju atradu savu nozari.

Kāpēc šūtie apģērbi?

Kad man lūdza palīdzību, tad teicu, pamēģināsim, ja aizies, tad turpināsim. Un Jums patika, tāpēc arī turpinu sadarbību ar tiem, kam vajadzīga palīdzība. Kad Tu iegādājies šūto apģērbu Tu palīdzi kādam, kas nelūdz tā pat vien, bet kas dara, un saņem, tāpēc, ka ir izdarījis. Tāpēc veidojam savas BrandHouse.lv kolekcijas un šujam apģērbu tikai Tev.

BrandHouse.lv notekti ir veikaliņš, kam ir sava pievienotā vērtība.

BraundHouse.lv ir mazais uzņēmums šeit Latvijā, kurš izpelnas savu individualitāti ar to, ka piedāvā ne tikai apģērba, apavu un aksesuāru tirdzniecību, bet arī dod pievienoto vērtību.

  • Bezmaksas stila rubriku mūsu sociālajos portālos - Instagram, Facbook, Tik-tok un arī mājas lapā.
  • LIVE tiešraides Instagram un Facbook kanālos par aktuālām tēmām - stila un modes pasaulē, sevis un sava ķermeņa pieņemšanā.
  • LIVE tiešraides izpārdošanas mūsu Instagram un Facebook platformās
  • Fantastisku ieprikšanos kopā ar stilisti, BrandHouse.lv īpašnieci - Beāti, Čiekurkalnā, mūsu Showroom. Piemeklēsim un sakombinēsim, Tev atliks tikai izvēlēties, kas pašai tīk un to, arī varēsi iegādāties. Šis pakalpojums Tev būs pilnīgi par velti, tik cik iegādāties apģērbu par pieejamām cenām.
  • Veidojam jau gatavus komplektus, liekam mājas lapā, ar iespēju iegādāties visu gatavo tēlu.

No sirds gaidam Tevi, lai iepazītos.



Iepriekšējais ieraksts

Atstājiet savu komentāru