Bezmaksas piegāde pasūtījumiem virs €100

Showroom - Rīga, Čiekurkalna 1.līnija 84

Capsule Wardrobe: Tips for Creating a Minimalist Wardrobe

Tes esi unikāla

Es zinu, ka Tu esi unikāla, vai zini, kāpēc? 
Jo Dievs Tevi radīja īpašu un unikālu, tieši tāda kāda esi Tu, uz pasaules vairs nav neviena cita, un tieši tāpēc Tu esi unikāla.

Tavs ķermenis ir skaists.
Jo arī tas ir unikāls, uz pasaules nav divu vienādu ķermeņu. Un tieši tāpēc, Tev ir ar ko lepoties. Dažas no Jums tagad prātos, nē, man nav ar ko lepoties, man tur par ļengenu, man tur par daudz tauku, man par mazu dibens, man par mazu krūtis, man par lielu zods utt...

Vainas un problēmas var atrast vienmēr un visur, jo uz pasaules nekas nav 100%, un atceries, ka tikai un vienīgi Tu, vari vērtēt to, vai Tu sev patīc, jo tas ir Tavs ķermenis un neviena cita, tā ir tikai un vienīgi Tava darīšana.

Tu taču zini kā ir, varam izdarīt 10 labas lietas un līdz ko izdarām vienu sliktu, tā visa koncentrēšanās notiek tikai uz to slikto. Tu esi tas uz ko Tu koncentrējies.

Ja Tu katru dienu sev malsi - manas rokas ir pārāk apaļas, manas rokas ir pārāk apaļas, manas rokas ir pārāk apaļas, manas rokas ir pārāk apaļas, manas rokas ir pārāk apaļas... (un nedod Dievs Tu to darīsi skaļi, tad visi arī tā domās un visi tikai to arī redzēs Tavā ķermenī).

Tātad, ko darīt?
Sāc koncentrēties uz to, kas Tev patīk, ja ir grūti ar vairāk lietām, sāc ar vienu, ieraugi vienu skaisto vietu savā ķermenī, kas Tev patīk visvairāk.
Piemēram:
1. Lūpas - sāc krāsot tās košas un izteiksmīgas.
2. Kājas - sāc vilkt bikses, kas tās izceļ, vai pareiza garuma kleitas, svārkus, kur var redzēt Tavu kāju aprises.
3. Dekoltē, krūtis - velc pareizos izgriezumus, bītlenes.

Es iedošu šovakar Tev uzdevumu, atrodi 1 lietu, kas Tev ķermenī patīk vislabāk, un izdomā, ko rīt vilksi, lai izceltu šo ķermeņu daļu.

Es ļoti priecāšos, ja šis raksts būs rezonējis ar Tevi, Tu padalīsies ar mums komentārā, kas ir Tava ķermeņa skaistākā vieta. Un atceries, nav nepareizes atbildes, nav nozīmes, ko domā citi, Tev pašai ir jaatrod un jāredz, kas ir Tava skaistākā vieta ķermenī un tā būs arī pareizā :)

Ja kāda vēlas saņemt ieteikumu, kā izcelt konkrēto ķermeņa daļu, droši piesakies bezmaksas stila konsultācijai pie manis stilistes Beātes. Un mēs to izdarīsim kopā.
Iepriekšējais ieraksts
Nākamais ieraksts

Atstājiet savu komentāru