Bezmaksas piegāde pasūtījumiem virs €100

Showroom - Rīga, Čiekurkalna 1.līnija 84

The Power of Color: How to Use Color to Express Your Style

VĪīriešu krekls - sieviešu gardarobē

Kāpēc izvēlēties vīriešu kreklu, kāds labums no tā, kā vīriešu krekls atšķiras no sieviešu krekliem. Ko un kā kombinēt kopā. Kādas krāsas labāk izvēlēties?

✔️Kāpēc vispār izvēlēties kreklu savā gardarobē?
Balts krekls ir viens no fundementalākajām lietām bāzes garderobē. Ja mēs veidojam savu bāzes, kapsulas gardarobi, tad kreklam vajadzētu būt tās sastāvā, jo krekls ir tik universiāls, ka ļauj ļoti dažādot mūsu gardarobi un veidot dažādas kombinācijas ar to.

✔️Bāzes gardarobē - balts krekls ir jau gadu gadiem, svarīgākais, kas mainās ir fasons, piegrieztne, aktualās tendences. Šobrīd modē ir “oversize”, plati - krekli. Ja Tev vēl mājās ir palikusi, kāda šaura apspīlēta baltā kreklblūze, tad droši to vari nolikt augstākajā plauktā vai atdot apģērbu pārstrādē.

✔️Izvēlēties kreklu no vīriešu nodaļas - nevis sieviešu - ir savas priekšrocības, vīriešu krekliem pamatā vienmēr būs daudz stingrāks audums, kas ilgāk kalpos, jo paredzēts lielākai nodilumizturībai.

✔️Viriešu kreklam būs biezāks audums un tie pamatā nekad nespīd cauri.

✔️Vīriešu krelu izvēlies vai savu izmēru vai vienu izmēru mazāku. Varētu būt arī izmērs lielāks, bet tad tam jābūt slim fit kreklam. Slim fit krekls labāk piegulēs un izskatīsies uz sievietes ķermeņa.

✔️Kombinācijas savam tēlam var būt ļoti daudzas - viena no aktuālākajām vasarā ir vilkt krop topu un pavisru uzvilkt kreklu, kā man šeit #TRENDS1

✔️#TRENDS2 krekla viena puse iekšā biksēs, otra puse ārpusē, krekls aizpogāts ciet, valkājam kopā ar biksēm, šortiem.

✔️#TRENDS3 krekls priekšā it kā sasiests, bet nesienam mezglu, bet sapogājam pogas krusteniski, velkam kopā ar biksēm, zīda svārkiem, šoriem.

✔️#TRENDS4 krekls apakšā un džemperis pa virsu, izvelkam piedurknes, krādziņu ārā un ļaujam apakšai būt garākai, ja krekls ir pietiekami garš varam izmantot kā kleitu, ja nē, tad kombinējam ar mini svārkiem, šaurām biksēm, ādas legingiem.

✔️#TRENDS5 krekls iekšā biksēs, aizpogātas kādas 3 pogas virs jostas vietas un paša augšā noslidināta uz pleciem, velkam kopā ar biksēm, svārkiem ar augsto vidukli.

✔️#TRENDS6 vasrā īpaši modē ir krekli akcenta krāsās, vai top krāsās, tāpēc nebaidies savā gardarobē ieviest kreklus dažādos toņos.

✔️Ja Tev ar savu vīru/draugu ir līdzīgs izmērs, tad Tu vari izmantot viņa kreklus, bet, ja šis izmērs ir lielāks vai mazāks, tad tas nederēs - pārāk liels oversize vai pārāk mazs - vairs nebūs aktualitāte, galvenais, kas nebūs skaisti - tieši piedurknes un apjoms viduklī.

Meitenes, ieskatieties mūsu BrandHouse.lv vīriešu nodaļā un atrodiet savu perfekto kreklu.
Iepriekšējais ieraksts
Nākamais ieraksts

Atstājiet savu komentāru